N Kolay Dünyası Kredi Yatırım Kartlar Ödemeler Kampanyalar Blog

Kampanya Katılım Koşulları

⦁ Kampanya 25/09/2024-29/11/2024 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Süreli bir kampanya olarak kurgulanmış olup sadece gerçek kişi müşterilerimiz faydalanabilecektir. Bireysel ve ortak hesaplar da kampanyaya dahil olabilecek, kurumsal müşteriler kampanyaya katılamayacaklardır. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, aşağıda yer verilen kampanya koşullarını sağladığı sürece hediye fon kazanabileceklerdir.

⦁ Kampanyaya 25/09/2024 - 29/11/2024 tarihleri arasında dijital kanallardan başvuru sürecini tamamlayan yeni müşterilerimiz veya Aktif Yatırım Bankası A.Ş. şubelerinden hesap açan yeni müşterilerimiz katılım sağlayabilecektir.

⦁ Kampanyadan, 25/09/202429/11/2024 tarihleri arasında hesabında toplam gün sonu fon bakiyesi (unvanlarına Ek-1’de yer verilen Aktif Portföy yatırım fonlarından olmak üzere) minimum 50.000 TL’ye ulaşan yeni müşterilerimiz faydalanacaktır. Bu bakiyeye kampanya süresi içinde ulaşan müşteriler 500 TL hediye fon (NKL veya IDL) kazanacak olup bu bakiyeyi ortalamada aşağıda belirtilen şartlar dahilinde 30 gün boyunca sağlayan müşteriler ilave olarak 1.000 TL hediye fon kazanacaktır. Kampanya kapsamında toplamda 1.500 TL değerinde hediye fon kazanabilecektir.

⦁ Kampanyaya katılım tek seferliktir ve ödül kazanımı, kampanya şartlarını sağlayan ilk 10.000 müşteri ile sınırlandırılmıştır. Kampanya katılımı 10.000 müşteri sınırına ulaşıldığında veya 29/11/2024 tarihinde sonlanır. Kampanya bitiş tarihi gelse bile eğer 10.000 müşteri sayısına henüz ulaşılmamışsa ve müşteri kampanya tarihleri içerisinde yukarıdaki tablodaki şartları sağlamış ise 1.000 TL tutarındaki hediye fon ödülünü de kazanabilecektir. Örneğin müşteri kampanya tarihleri içerisinde kampanya ilk şartını (Aktif Portföy yatırım fonu gün sonu ana para bakiye toplamı en az 50.000 TL olması) sağlaması durumunda kampanya bitiş tarihi sonrası da ikinci şartı sağlarsa (30 gün boyunca ortalama minimum 50.000 TL tutarında Aktif Portföy yatırım fonu gün sonu bakiyesi bulundurması) 1.000 TL hediye fonu kazanabilecektir.

⦁ Kampanya boyunca hediye fon kazanımı için her zaman gün sonu Aktif Portföy yatırım fonu kapanış bakiyeleri baz alınacaktır. Örneğin, bir önceki gün toplam 9.950 müşterimiz kampanya şartlarını sağlayıp hediye fon kazanmış olsun. Bir sonraki gün de 70 müşterimiz kampanya ilk şartını (Aktif Portföy yatırım fonu gün sonu ana para bakiye toplamı en az 50.000 TL olması) sağlar ise, bu durumda gün sonu toplam kapanış bakiyelerine göre en yüksek 50 müşteri kampanyaya dahil olabilecektir. Bu durumda 10.000 müşteri sınırına ulaşıldığından kampanya sona erecektir.

⦁ Herhangi bir blokaj söz konusu olmayacaktır. Müşterilerin kazanacağı hediye fonlar, ilgili şartların yerine getirildiği gün sonrası ilk iş günü hesaplarına yatırılacaktır. Örneğin 9 Ekim’de gün sonu şartı sağlayan müşterinin hediye fonu 10 Ekim gün içinde hesabına tanımlanacaktır.

⦁ Kampanya kapsamında her bir müşteri en fazla 1.500 TL’lik hediye fon kazanabilir. İlk 500 TL’lik hediye fon, Aktif Portföy yatırım fonu ürünlerinden toplam gün sonu ana bakiyenin 50.000 TL veya üzeri olunması durumunda kazanılır. 1.000 TL’lik ek hediye fon kazanımı ise, her bir müşterinin Aktif Portföy yatırım fonu gün sonu ana bakiyenin ilk 50.000 TL veya üzerine ulaştığı ilk günden itibaren 30 gün boyunca ortalama yatırım bakiyesinin 50.000 TL veya üzerinde olması şartı sağladığında gerçekleşir. 50.000 TL’lik aylık ortalama yatırım ürünü bakiyesi hesaplanırken ilgili ürünlerdeki ana bakiye baz alınacaktır ve hesaplamalar gün sonu kapanış değeri ile yapılacaktır. Fon getirileri hesaplamaya dahil olmayacaktır. 

⦁ 1.000 TL tutarındaki hediye fonu kazanabilmek için ayrıca Aktif Portföy yatırım fonu ürünlerindeki toplam gün sonu bakiye kampanya tarihleri boyunca “0” olmamalıdır. Müşterilerin bu ürünlerdeki toplam gün sonu bakiyeleri 0 (sıfır) olduğunda 1.000 TL tutarındaki hediye fonu kazanılamayacaktır. Yani 30 gün boyunca;

o   Aktif Portföy yatırım fonu gün sonu toplam bakiyesi> 0 olmalıdır.

o   Aktif Portföy yatırım fonu gün sonu toplamları / 30 gün >= 50.000 TL olmalıdır.

⦁ Kampanya, müşterinin 25/09/2024 - 29/11/2024 tarihleri arasında ilk kez banka müşterisi olması ile başlar. Müşterinin izinlerine göre kendisine pazarlama amaçlı anlık bildirim, SMS veya e-posta gibi iletişimler yapılabilir. Ayrıca müşteri hesabına fon hediye edildiğinde müşteriye SMS ile bilgi verilecektir.

⦁ 1.000 TL hediye fon ödülünün kazanılabilmesi için önce 500 TL hediye NKL veya IDL fon ödülünün alınması gerekmektedir. Hediye fon ödülü ile yapılan fon alım emri maksimum 1.500 TL’ye denk gelen fon katılma payı adedi kadar verilecektir. Örneğin 1,1407 olan fon fiyatı 1000/1,1407 ile 876,65 adet fon adedi olamayacağı için 876 * 1,1407 = 999,25 TL tutarında fon alınabilir. Müşteriye fon hediye edilirken önce ilgili nakit tutar müşteri hesabına iletilip ardından eş zamanlı olarak fon alım işlemi otomatik olarak gerçekleşecektir.

⦁ Kazanılan ödüllerin iadesi olmayacaktır.

⦁ Kampanya kapsamında hediye fon kazanımı için bulundurulması gereken bakiyeyi sağlamak için Aktif Portföy yatırım fonu ürünleri ve kampanya kapsamında hediye edilecek fon NKL ve IDL olarak belirlenmiştir. Hediye fon olarak müşterinin nitelikli yatırımcı beyan formu var ise NKL fonu eğer yoksa IDL fonu hediye edilecektir. NKL fonu hediye edilmeden önce müşterinin nitelikli yatırımcı beyanı olup olmadığı kontrol edilecektir.  

⦁ Kampanya boyunca ilgili promosyon kampanyasına ilişkin maliyetler hiçbir şekilde kampanya kapsamında kullanılan yatırım fonlarına yansıtılmayacaktır.

⦁ Kampanyaya konu fonların yönetim ücretleri 31 Aralık 2024’e kadar değişmeyecek olup bu tarihten sonra değişkenlik gösterebilir.

⦁ Ek-1’de yer verilen yatırım fonlarının yatırım stratejileri, izahnameleri, fona ilişkin yatırımcı bilgi formları ile bağlı oldukları şemsiye fonlarının içtüzükleri Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (www.kap.org.tr) yer verilen ilgili fonların ana sayfasında yer almaktadır. Ekte verilen kampanyaya dahil yatırım fonlarının getirileri, yatırım stratejilerine ve piyasa koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

⦁ Yeni yatırım ürünü kapsamına dahil olup, itfa/tasfiye olacak fonlar listeden çıkarılacak ve yapılan değişiklikler konusunda müşterilere bilgi verilecektir.

⦁ N Kolay bir Aktif Bank markası olup kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

⦁ (EK-1) Hediye Fon Kampanyası Kapsamında Geçerli Olacak Aktif Portföy Yatırım Fonları'nı görmek için tıkla.